neděle 26. května 2013

Byt v centru Strážnice

V zastoupení majitele nabízíme byt 2+KK v centru malebného městečka Strážnice okr.Hodonín.Byt v panelovém domě o velikosti  67 m2 se nachází v přízemí a je o velikosti bytu třípokojového.K bytu patří i sklepní koje a možnost užívání kolárny(kočárkárny).Byt je v původním udržovaném stavu,má plastová okna i se žaluziemi a je vhodný k rekonstrukci dle vašich požadavků.Podlaha je z dřevěných parket.Za domem se nachází klidné místo kde by mělo vzniknout v blízké době dětské hřiště.
Dnešní Strážnice je zapsána do podvědomí nejširší veřejnosti zejména díky folklorním festivalům, které se zde konají každoročně na přelomu června a července. Pro turisty je bezesporu velkým lákadlem návštěva skanzenu, zámku, městského muzea,Baťového kanálu,Autokempu a koupaliště Strážnice a cca 6km od městečka se nachází Vodní nádrž Mlýnky a Vodní nádrž Lučina.
V případě potřeby vám pomůžeme s financováním nemovitosti prostřednictvím našeho partnera (viz. naše stránky). Více než 20 fotek a VIDEO můžete vidět na našich stránkách!!!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat