pátek 17. května 2013

Dechberoucí výhled, Luhačovice pozemek na prodej

V zastoupení majitele nabízíme pozemek vhodný k výstavbě dvou rodinných domů na nádherném místě lázní Luhačovice -Pozlovice.
Rozloha pozemku je 1521 m2 .Všechny inženýrské sítě (kanalizace, voda, plyn, el. energie,kabel TV) jsou na pozemku.Součástí prodeje je i soukromá asfaltová příjezdová komunikace (celkem 439 m2), včetně přípravy pro veřejné osvětlení (spoluvlastnický podíl id. 1/4).
Pozemek nabízí krásný výhled do údolí a na okolní vrchovinu. Je mírně svažitý (JZ orientace), leží nad údolím Pozlovického potoka.V blízkosti vodní nádrž Luhačovice.
V okolí pozemku se nachází např. 5 hvězdičkový hotel Augustýnský dům,Lázenský dům Praha,Hotel Pohoda nebo Koliba u Černého psa.V těsné blízkosti pozemku se nachází zahrady a vilová zástavba.
Vybavenost obce Pozlovice:
mateřská škola, základní škola, veřejná knihovna, kulturní zařízení, zdravotnické zařízení, lázeňské objekty a hotely, tělocvična, 3 víceúčelová hřiště, 8 koupališť, 6 krytých bazénů, sportoviště a celá řada prodejen, služeb a pohostinství.
Vybavenost obce Luhačovice:
pošta, banky, policie, mateřská škola, základní škola, základní umělecká škola, střední odborná škola, střední odborné učiliště, 4 veřejné knihovny, kino, divadlo, 2 kulturní zařízení, středisko pro volný čas mládeže, muzeum, galerie, zdravotnické zařízení, dům s pečovatelskou službou, dům pro seniory, 2 tělocvičny, 4 víceúčelová hřiště, stadion, koupaliště, sportovní centra a řada ubytovacích zařízení, prodejen, služeb a pohostinství.

Žádné komentáře:

Okomentovat