pátek 5. dubna 2013

Slovácký vinný sklep v samém srdci Jižní Moravy

Prodej stylového sklepa s vinohradem v mutěnských Búdách.  Obec Mutěnice leží 10 km od Hodonína a patří k nejznámějším a nejtypičtějším vinařským oblastem jižní Moravy. Mutěnské Búdy jsou sklepní lokalitou na okraji obce pod Mutěnskými vinohrady. Své sklepy zde obhospodařuje téměř 600 vinařských rodin.
Exkluzivně nabízíme k prodeji typický slováckými ornamenty malovaný vinný sklep.V přízemí je lisovna i se zařízením a kuchyně s kuchynskou linkou a posezením.Z lisovny se jde dolů do kvelbeného sklepa.Z kuchyně se jde do obytného prvního patra.V patře je výstup na balkon ze kterého uvidíte vinohrady.Na patře je též sociální zařízení se sprchou.Sklep má kompletní připojení IS včetně vlastní přípojky plynu,kterým je sklep vytápěn.Venku vzadu za sklepem je posezení i s kamenným krbem a udírnou.Dále vzadu za sklepem je vinohrad 7 řad o celkové výměře 1181 m2.
Zastavěná plocha a nádvoří     169 m2 ( 70 m2 sklep)
Vinice                                                1181 m2
Plocha pozemku                            1350 m2
Z Mutěnic je ideální podnikat hvězdicovité vyjížďky na kole, např. do dalších blízkých vinařských destinací (Čejkovice, Bořetice), do Ratíškovic na šlapací drezíny, na zámek do Milotic, nebo kamkoliv jinam.
Pro bližší informace neváhejte kontaktovat naši RK Reality Zahradnik,  info@realityzahradnik.cz nebo tel. 774 819 733

                                    Vice nez 40 fotek a video na realityzahradnik.cz

                                                     http://youtu.be/IqOgwbwIl-w




Žádné komentáře:

Okomentovat